Sute de prahoveni au chemat Salvarea de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Aproape 340 de prahoveni au sunat la Serviciul de Ambulanţă pe 25 decembrie şi tot cam atâţia au apelat la salvări luni. Cele mai frecvente probleme au apărut din cauza consumului în exces de alimente şi băuturi

Numărul sesizărilor din ziua de Crăciun a fost apropiat de cel din oricare altă zi a anului. În schimb, medicii au observat că ponderea cazurilor de exces la mâncare sau băutură a crescut foarte mult faţă de zilele precedente. de altfel, de Crăciun, cele mai dese multe dintre solicitările la Ambulanţă au fost făcute din cauza consumului în exces de alimente. Pe al doilea loc, nu cu mult în spate, a fost excesul de alcool. Peste 300 de prahoveni au solicitat intervenţia de urgenţă a medicului în ziua de Crăciun. Pe 26 decembrie, cifrele s-au păstrat aproximativ la acelaşi nivel.

„Numărul sesizărilor de Crăciun a fost apropiat de valoarea de zi cu zi, de 330-340. Cele mai frecvente cazuri au fost afecţiunile digestive, colici, iar pe al doilea loc au fost problemele cauzate de consumul de alcool în exces", ne-a precizat dr. Daniel Nicolae, şeful Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite