Surpriză pe jumătate: Petrolul a condus timp de o repriză la Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Lupii“ au deschis scorul, prin Opriţa Foto: fcpetrolul.ro
„Lupii“ au deschis scorul, prin Opriţa Foto: fcpetrolul.ro

„Lupii“ au intrat la pauză cu avantaj de un gol, însă, la fel ca-n partida cu Chiajna, n-au reuşit să ţină de scor şi au părăsit terenul învinşi. În urma acestui meci, Ceahlăul urcă pe 10 în clasament, iar Petrolul rămâne pe 17

Petrolul simte cum rivalele încep să se distanţeze. După câteva etape în care contracandidatele la evitarea retrogradării au obţinut puncte, „lupii“ îşi puneau mari speranţe în deplasarea de la Piatra Neamţ, aşa-numitul meci „de 6 puncte“ în limbajul fotbalistic. Echipa ploieşteană a produs surpriza timp de o repriză. Din păcate pentru jucătorii lui Răchită, la fel ca şi-n etapa precedentă, şi-au ales repriza greşită în care să conducă.

După 0-1 la pauză, rezultat stabilit de Opriţa, din lovitură de la 11 metri, gazdele au întors scorul în partea secundă, prin Constantinescu, în minutul 48, cu un şut deviat care a mers la rădăcina barei, şi Golubovic, în 62, după un alt penalty.

În urma acestei înfrângeri, Petrolul a ratat şansa de a se apropia de rivale şi rămâne penultima în clasamentul Ligii 1, cu 19 puncte, cinci mai puţin decât are Mureşul, ocupanta primului loc de deasupra liniei. Oficialii clubului ploieştean au anunţat, pe site-ul oficial, că sunt aproape de a numi un nou antrenor, care va prelua echipa de la meciul următor, programat contra celor de la C Braşov.

Ceahlăul - Petrolul 2-1 (0-1)

Marcatori: Constantinescu (48), Golubovic (62, pen) / Opriţa (21, pen)

CEAHLĂUL: Jovici - Dumitraş, Ichim, Viţelaru, Ţepes - Onciu (Monroy '60), Achim - Muscalu (Bădescu '32), Golubovici, Stana (Gafiţa '90+1) - Constantinescu. Antrenor: Constantin Enache.

PETROLUL: Povilas - Tudor, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Osiako (Fl. Dumitru '69), Mustivar (Neagu '77) - Opriţa, Boudjemaa (V. Negru '46), Younes Hamza - Zerka. Antrenor: Valeriu Răchită.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite