Suporterii „lupilor galbeni“ au obținut autocare pentru deplasarea la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

FC Petrolul va disputa, duminică, de la ora 17.00, un meci extrem de important în tentativa de evitare a retrogradării, pe terenul Voinței Sibiu. Suporterii interesați să facă deplasarea nu vor avea de suportat decât prețul biletului de intrare.

Având în vedere implicațiile majore ale confruntării, Liga Suporterilor "Lupii Galbeni" mizează pe un grup cât mai mare de susținători la Sibiu, obținând în acest sens, cu ajutorul unor sponsori, 10 autocare în vederea efecturăii deplasării.

Conform reprezentanților Ligii Suporterilor "Lupii Galbeni", cei interesați să facă deplasarea nu vor avea de suportat decât prețul biletului de intrare, iar plecarea către Sibiu se va face duminică, la ora 11.00, de la stadionul "Ilie Oană".

Anunțul este valabil pentru toți fanii petroliști, indiferent dacă ei sunt sau nu înscriși într-o ligă a suporterilor, iar cei interesați sunt rugați să-și transmită numele și CNP-ul, pentru întocmirea tabelului obligatoriu, la adresa de email preda_octav80@yahoo.com. Înscrierile se fac până vineri, la ora 19.00.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite