Suporterii Petrolului Ploieşti au promis că vor fi cuminţi la meciul de diseară cu Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului ploieştean s-a întâlnit cu reprezentanţii suporterilor, după ce Petrolul a fost amendat cu 30.000 de lei de către LPF, din cauza petardelor aruncate pe teren, în meciul de luni, cu Oţelul.

"Am discutat cu reprezentanţii suporterilor şi am decis să fie un fel de moment zero, să nu mai avem parte de incidente pe viitor. Trebuie să înţeleagă caă toate aceste lucuri se răsfrâng asupra echipei, iar o eventuală abatere ar atrage sancţuni mult mai aspre. Ar fi păcat să avem un stadion nou, modern, şi să jucam pe el fără suporteri sau să trebuiască să mergem pe o altă arenă din cauza unor astfel de evenimente", a precizat Valeriu Rachită, managerul Petrolul Ploieşti.

Partida de diseară, dintre Vaslui şi FC Petrolul Ploieşti va fi condusă de către o brigadă alcatuită din Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea) - Sebastian Stoianov (Constanţa) şi Vasile Marinescu (Bucureşti). Arbitru de rezervă va fi Emil Voicu (Bacău), iar ca observatori au fost delegaţi George Ionescu (Bucuresti) şi Cornel Cacoveanu (Tg. Mures). Întâlnirea va începe la ora 22.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite