Suplimentare de forțe la meciul Petrolul – Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii locali se vor adăuga jandarmilor. Arhivă Adevărul Ploiești
Polițiștii locali se vor adăuga jandarmilor. Arhivă Adevărul Ploiești

30 de polițiști locali se vor adăuga celor 260 de jandarmi pentru asigurarea ordinii publice la meciul de duminică seară.

Cei 30 de politiști locali vor fi dispuși în zona Peluzelor 1 și 2.

Aceștia vor îndruma spectatorii către locurile prevăzute pe documentele de acces, pentru a preveni aruncarea diferitelor obiecte din exterior către interiorul stadionului sau escaladarea gardului împrejmuitor al stadionului, dar și pentru o eventuală evacuare a persoanelor care tulbură ordinea publică în zona de responsabilitate.

Petrolul - Steaua, meci catalogat cu grad RIDICAT de risc. 260 de jandarmi asigură ordinea publică

Și Echipa de Intervenție Rapidă, cu un efectiv de 9 politiști locali, va fi prezentă pe stadion, pregatită să intervină pentru aplanarea unor eventuale scandaluri sau a unor posibile acte de violență între susținătorii celor două echipe.

Totodată, participă la evacuarea grupurilor mari de suporteri ori cu risc ridicat de agresivitate și violență, alături de celelalte forțe de ordine.

De asemenea, un număr de 10 politiști rutieri din cadrul Compartimentului Circulație pe Drumurile Publice vor asigura măsuri de afluire și defluire a autoturismelor din zonă și vor acorda sprijin agenților poliției naționale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite