Ploieşti: S-a dat statul Galelor Studenţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: S-a dat statul Galelor Studenţeşti
Ploieşti: S-a dat statul Galelor Studenţeşti

Ministerul Tineretului si Sportului a luat decizia ca, în acest an, Galele Studenţeşti să fie organizate în fiecare oraş în care functionează Case de Cultură ale Studenţilor, pentru ca  un număr cât mai mare de tineri să poată beneficia de acţiunile care au loc cu această ocazie.

Cei peste 5000 de tineri care învaţă la Universitatea de Petrol Gaze din Ploieşti sunt invitaţi la Galele Studenţeşti, eveniment care se desfăşoară începând de astăzi şi până mâine seară, la Casa de Cultură a Studenţilor. În programul manifestărilor  se dezbat teme actuale  legate de viitorul tinerilor, despre posibilităţile lor de afirmare, precum şi teme de mediu.

“Este interesant faptul că putem spune ce avem pe suflet. Că ne este greu să găsim un loc de muncă. Cei care termină cursurile şi mai ales pe vremea asta de criză, au slabe şanse să se angajeze”, a spus Sebastian Georgescu, student al Facultăţii de Automatică din cadrul UPG Ploieşti.

“Cred că merităm şi noi puţină atenţie, nu? Nu doar politicienii. Eu sunt interesat mai mult de parte artistică a evenimentului”, a spus Sanda Enescu, studentă în an terminal la Facultatea de Limbi străine. Tinerii au parte şi de momente artistice prezentate de trupele Casei de Cultură a Studenţilor, de prezentări de modă ale unor designeri aflaţi la început de drum, dar şi de concerte susţinute de trupe consacrate.

Programul manifestărilor artistice
Program 14 octombrie:
Orele 19:00 – Teatru de revistă “Pierduţi în Spaţiu”, spectacol laureat la Galele Teatrului Studenţesc ediţia a V-a. Prezintă trupele C.C.S. Ploiesti: Moft, Academic şi solişti vocali.
Orele 20:00 – Spectacol de divertisment prezentat de trupele Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti premiate la festivalurile naţionale studenţeşti. Spectacolele vor avea lor la Cercul Militar Ploieşti.

Program 15 octombrie:
Orele 20:00 – Spectacol de divertisment “Student Show” şi concurs de Miss, la Cercul Militar Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite