Striptease masculin, concerte şi meniuri speciale de 8 Martie în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile, restaurantele şi cafenelele se întrec în oferte explozive şi incitante pentru Ziua Femeii. În funcţie de preferinţe, doamnele şi domnişoarele pot opta pentru striptease masculin, muzică din anii '60-'70, de cabaret, concursuri cu premii sau meniuri şi deserturi rafinate.

„Magnetic Boys", un grup de băieţi fără prejudecăţi, sunt atracţia principală din seara de 8 Martie de la Vienna Cafe. Preţul biletului a intrat deja la apă şi s-a redus de la 120 la 99,9 lei, reprezentantele sexului frumos făcând deja rezervări în număr mare la spectacolul incendiar de striptease masculin. „Este o petrecere interzisă bărbaţilor, cu multe surprize pentru doamne. Meniul va fi unul special, iar băutura la fel. Vom servi cockteil-uri, vin alb, răcoritoare, cafea, apă plată şi minerală", ne-a spus Anda Şerban, şef restaurant la Vienna Cafe.

Tot o petrecere clasică pentru o seară de 8 Martie se organizează şi la Restaurant Bulevard. Motto-ul serii este „Femeia merită sărbătorită în fiecare zi, dar de 8 Martie, femeia este Regina", iar pentru aceasta, administratorii unuia dintre cele mai vechi localuri din oraş au pregătit muzică live, pe toate gusturile, atmosferă elegantă, şampanie şi un meniu delicios. Roşiile cu pastă de brânză de tip Roquefort, fileul de şalău pane cu legume mexicane şi sos meuniere, precum şi un tort festiv de mărţişor sunt doar câteva surprizele culinare ale serii. Preţul meniului este de 79 de lei.

Concerte şi prăjituri vulcanice

În schimb, la „The Rooms", unul dintre cele mai noi şi exclusiviste pub-lounge-uri din Ploieşti, doamnele sunt aşteptate cu premii şi cadouri. Şampania va fi din partea casei, iar toate invitatele vor participa la o tragere la sorţi la care pot câştiga, din oră în oră, parfumuri de lux.

Nu vă place stripteasul ori muzica de petrecere, nici o problemă. Cafe Bianco v-a pregătit muzică de cabaret şi evergreen, sound-uri din anii '60-'70 şi muzică de film interpretate de Cvartetul Artys. „Avem şi un meniu special, la preţul de 85 de lei, din bucătăria noastră internaţională, iar piesa de rezistenţă este desertul vulcano, o specialitate mai puţin cunoscută la noi, dar celebră în restul lumii. Este vorba despre o prăjitură care seamănă cu un vulcan, din ciocolată neagră topită şi îngheţată, care trebuie consumată fierbinte", ne-a spus Elena Pascale, organizatorul evenimentului.

La Sky Club Păuleşti sunt aşteptaţi să cânte în seara de 8 Martie „Direcţia 5".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite