Strauss Festival Orchestra Vienna, concert de Crăciun la Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strauss Festival Orchestra Vienna
Strauss Festival Orchestra Vienna

Ansamblul „Strauss Festival Orchestra Vienna" revine, pentru al patrulea an consecutiv, în România. Lista concertelor începe la Ploiești.

Măiestria desăvârşită a artiştilor Orchestrei, al cărei nume este sinonim, pe plan internaţional, cu interpretarea autentică a muzicii vieneze, dar si interesul deosebit manifestat de public au făcut ca toate spectacolele susținute în România an de an, să se desfăşoare cu sala plină.

În acest an, Strauss Festival Orchestra va răspândi strălucirea şi fastul Vienei peste toată ţara, într-un amplu turneu naţional, care începe pe 7 decembrie şi se încheie pe 21 decembrie. Vienezii vor începe turneul în Ploieşti, unde vor susţine un concert extraordinar la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 7 decembrie, începând cu ora 19.00.

Spectacolul Vienna Classic Christmas, prezentat de Strauss Festival Orchestra, este un magnific concert de Crăciun care pregăteşte auditoriul pentru sărbătorile de iarnă într-o manieră autentic vieneză.

Programul Orchestrei se desfăşoară, ca şi la Concertul de Anul Nou de la Viena, în jurul celebrelor valsuri şi polci ale dinastiei Strauss (Johann tatăl şi fiul, dar şi Josef şi Eduard Strauss), precum şi cu lucrări ale altor compozitori vienezi. Acurateţea interpretării, sunetele frumoase şi pure, prospeţimea şi spiritul festiv, care animă muzica lui Strauss ating în sufletul publicului cele mai adânci resurse expresive.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la următoarele preţuri: categoria VIP: 200 lei, categoria I: 150 lei, categoria a II-a: 100 lei, categoria a III-a: 75 lei.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite