Ştrandurile din Prahova, o alternativă la litoralul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii care nu au timp sau bani să plece în staţiunile de pe litoralul românesc pot merge în orice zi să se răcorească la unul dintre numeroasele ştranduri private sau la piscinele amenajate în complexele de agrement de pe Valea Prahovei.

Una dintre aceste locaţii este baza TerraVerde din localitatea Boldeşti Scăieni, situată în apropiere de Ploieşti. Acesta este locul ideal de relaxare în zilele toride de vară când temperaturile din termometre depăşesc limitele suportabilităţii.

Zona ofera adăpost şi liniste, şi dispune de un vast teren recreaţional, cu bufet fast-food, restaurant şi terenuri de fotbal şi tenis.

Piscina din cadrul complexului constituie un modern refugiu care vă poate ajuta să treceţi cu bine prin arşiţa acestui sezon estival. Este alcatuită din două bazine în aer liber, dintre care unul destinat copiilor, cu adâncimea necesară asigurării condiţiilor de siguranţă. Aici se poate practica înotul terapeutic, de relaxare şi recuperare.

Piscine cu salvamari şi teren de fotbal

Un alt loc unde vă puteţi răcori în zilele toride de vară, alături de familie şi de prieteni, este Complexul de agrement Water Aviluz, situat în Vălenii de Munte, lângă stadionul din localitate. Dispune de două piscine, una pentru copii şi alta pentru adulţi, înconjurate de sute de şezlonguri şi umbreţute.

Cei care abia învaţă să înoate sunt în deplină siguranţă, aici existănd şi salvamari cu experienţă care vă pot ajuta în caz de nevoie. La baza de distracţie din Văleni nu e nevoie să vă aduceţi de acasă pacheţelul cu mâncare, complexul dispunând  o terasă cu o capacitate de 100 de locuri, unde puteti servi băuturi şi meniuri exotice sau tradiţionale, deserturi şi fructe.

Prahovenii care am chef şi de ceva mişcare pot închiria terenul de minifotbal, dotat cu gazon sintetic şi instalaţie de nocturnă, la orice oră din zi şi din noapte.

Preţuri de piscină (potrivit www.ph-online.ro)

Piscina Water Aviluz Vălenii de Munte - 15 lei/adulţi, 10 lei/copii

Piscina Casa Augsburg Băneşti - 50 lei/adulţi, 25 de lei/copii

Piscina Casa Prahoveană Boldeşti - 10 lei/adulţi, 5 lei- copii, Sâmbăta-Dumincă-15 lei

Piscina Heaven Land DN 72 - 10 lei/adulţi şi copii , S-D-20 de lei

Piscina Laguna Ploieşti - 15 lei all day, S-D-20 de lei

Piscina Perla Păuleşti - 15 lei all day sau 10 lei după ora 17.00,  S-D-20 de lei

Piscina Terra Verde Boldeşti-Scăieni - 10 lei/adulţi, 5 lei/copii, S-D -15 lei

Strandul Amana Inn Câmpina - 12  lei

Ştrandul Telega Băi - 12 lei

Abonamente pentru toată luna

Piscina Laguna Ploieşti - 400 lei pe sezon/adulţi,

Piscina Perla Păuleşti - 400 lei pe sezon/ adulţi,  250 de lei/copii

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite