Stoichiţă: “Arbitraj tendenţios” la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În conferinţa de presă de după meciul Astra-Dinamo, încheiat 1-2, antrenorul echipei ploieştene a calificat arbitrajul drept tendenţios, iar patronul Marius Niculae este decis să retragă Astra din Liga I.

Dezamăgirea a fost provocată de arbitrajul lui Alexandru Deaconu, apreciat de antrenorul Mihai Stoichiţă, în conferinţa de presă de după meci, drept: "TENDENŢIOS ! Arbitrajul a fost tot timpul împotriva noastră. Asta nu-i disculpă pe jucătorii mei, care au pierdut un meci pe care l-au avut în mână. Le reproşez naivităţile pe care le-au avut în repriza a 2-a. Cei care au intrat în partea a doua nu s-au ridicat la nivelul titularilor. Totuşi, băieţii au jucat bine în prima repriză şi chiar în unele momente din cea de-a 2-a. Numeroşii ploieşteni din tribune s-au arătat oameni admirabili care şi-au încurajat echipa."

Investitorul Ioan Niculae a părut mai supărat ca oricând după meciul Astra - Dinamo. "O să ne uităm cu atenţie la fazele controversate ale meciului din această seară cu Dinamo. Nu vreau să iau decizii pripite în acest moment, dar ne putem retrage din campionat. O să analizăm cu atenţie toate fazele. Va urma să luăm o decizie radicală care va zgudui fotbalul românesc pentru că nu vreau să-şi bată joc de banii mei trei, patru nenorociţi! În prima etapă rezultatele au fost influenţate de arbitraj! Trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo, ne-au dominat clar în partea a doua a meciului. Dacă am fost furaţi, mâine (azi-n.r.), la ora 13 veţi afla decizia noastră în ceea ce priveşte viitorul", a declarat la Fanatik Show la DigiSport, patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, conform gsp.

Pentru Ioan Andone "a fost un meci bun. Dinamo a avut o bună repriză a doua. Am înscris în prelungiri, deci putem spune că am avut noroc". Despre Astra, antrenorul bucureştenilor a afirmat: "Este o echipă interesantă. Greu se va mai câştiga aici!"

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite