Start la înscrieri pentru „Câmpina Open Mountain Bike”. Se acceptă și familii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul se va desfășura pe 8 septembrie. Foto Adevărul
Concursul se va desfășura pe 8 septembrie. Foto Adevărul

Înscrierile la competiţia sportivă „Câmpina Open Mountain Bike" (MTB), care se va desfăşura pe 8 septembrie, sunt în toi. O categorie aparte a concursului este cea „family".

Competiţia de ciclism montan se adresează atât cicliştilor profesionişti, cât şi celor amatori. Pot participa şi familii, dar şi copii cu vârsta de peste 12 ani. Întrecerile se vor desfăşura pe şase categorii de vârstă şi nivel de performanţă.

Locaţia evenimentului va fi în municipiul Câmpina, în zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatea Cornu, iar traseele vor include, în funcţie de categoria de întrecere, atât off-road, cât şi şosea asfaltată.

Categoriile de întrecere sunt:  family - 10 km, copii (12-14 ani) - 5 km, juniori amatori (15-17 ani) - 16-18 km, juniori avansaţi (15-17 ani) - 16-18 km, adulţi amatori - 16-18 km, adulţi avansaţi - 35-40 km.

Taxa de înscriere pentru categoriile adulţi avansaţi/ amatori este de 50 lei pentru cei care achită până la data de 31 august 2012 şi 70 lei - dacă se achită după această data. Pentru categoriile copii, family şi juniori, taxa este de 10 lei de persoană. Detalii privind traseele, regulamentul de participare şi formularele de înscriere găsiţi și pe www.campina-mtb.ro.

Competiţia „Câmpina Open Mountain Bike" este organizată de Fundaţia Romanian Angel Appeal şi de Asociaţia E.A.S.C. Caraiman Câmpina, în parteneriat cu administraţia publică locală.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite