Ploieşti: Stagiu de abilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Stagiu de abilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi
Ploieşti: Stagiu de abilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi

Mâine, de la ora 9.00, la sediul Fundaţiei Motivation Ploieşti, va avea loc Stagiul de Abilităţi Medii pentru utilizatorii de fotolii rulante.

Instruirea persoanelor cu dizabilităţi motorii urmăreşte creşterea capacităţii lor de a deveni membri activi ai societăţii prin dobândirea de informaţii şi abilităţi practice de viaţă independentă, ceea ce le sporeşte şansele să se integreze socio-profesional.

Evenimentul este parte a proiectului „Reţea pentru incluziune” cofinanţat din Fondul Social European. Scopul proiectului „Reţea pentru incluziune” este dezvoltarea unei reţele de servicii de calitate şi înalt specializate pentru persoanele cu dizabilităţi din România care să ducă la dezvoltarea unei societăţi incluzive în care participarea tuturor membrilor este încurajată şi respectată.

Proiectul „Reţea pentru incluziune” este un proiect strategic cu durata de 3 ani care va fi implementat la nivelul a trei regiuni: Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia, Regiunea de Dezvoltare Centru şi Regiunea de Dezvoltare Sud Vest Oltenia

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite