Ploieşti: Sala Sporturilor “Olimpia”- un loc pentru cei care iubesc mişcarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Sala Sporturilor “Olimpia”- un loc pentru cei care iubesc mişcarea
Ploieşti: Sala Sporturilor “Olimpia”- un loc pentru cei care iubesc mişcarea

Ploieştenii sunt aşteptaţi în fiecare zi la Sala Sporturilor Olmpia dacă vor să joace baschet, volei, tenis de câmp sau dacă vor să-şi întărească muşchii. Baza sportivă practică cele mai mici preţuri din oraş pentru cei care vor să se relaxeze, fiind deschisă publicului în fiecare zi a săptămânii.

Cea mai importantă baza sportivă a municipiului, Sala Sporturilor "Olimpia", oferă ploieştenilor o mulţime de posibilităţi pentru a-şi menţine condiţia fizică sau doar pentru a se relaxa după orele de muncă.

Dispune de terenuri artificiale de baschet, de tenis de câmp şi de fotbal, în aer liber, dar şi de două săli acoperite –una de forţă şi o sală unde au loc unele dintre cele mai importante evenimente sportive naţionale şi ichiar nternaţionale.

În incinta  Sălii Sporturilor se joacă meciurile de acasă ale celor trei prim-divizionare prahovene: Asesoft (baschet) – multiplă campioană a României, Uztel (handbal) şi Petrom (volei).

Sala dipune de aproximativ 1800 de locuri, de fiecare dată când are loc câte un eveniment sportiv important fiind ocupată până la refuz. Aici se ţin anual campionatele naţionale şi internaţionale la gimnastică şi au loc frecvent concursuri de dans sportiv, competiţii de box şi de arte marţiale.

Cele mai mici tarife
Terenurile existente în spatele Săii Sporturilor pot fi închiriate de ploieşteni pentru practicarea baschetului, fotbalului şi a tenisului de câmp.

“Tariful se calculează în funcţie de timp. Pentru o oră de tenis sau de baschet, ploieştenii trebuie să achite 15 lei, pentru fotbal-tenis, la fileu, trebuie să plătească 30 de lei pe oră, iar pentru fotbalul clasic -40 de lei. Sala de forţă este na dintre cele mai ieftine din oraş, abonamentul costând aproximativ 30 de lei”, a precizat Mihaela Radu, angajată a Sălii Sporturilor “Olimpia”.

Baza sportivă a fost înfiinţată în anul 1972, la început purtând numele de Sala "Victoria". „Olimpia”  este situată în partea de vest a Ploieştiului, în incinta Parcului Tineretului, zonă unde sunt amenajate şi o pistă de role şi câteva locuri de joacă

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite