Spectacol de dans şi colinde pentru copii, sâmbătă, la Cercul Militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor cânta şi dansa pe scena Cercului Militar din Ploieşti (foto arhivă Adevărul)
Copiii vor cânta şi dansa pe scena Cercului Militar din Ploieşti (foto arhivă Adevărul)

Clubul Artist organizează spectacolul de lansare "Poveste de iarna". Evenimentul artistic va avea loc mâine, 17 decembrie, de la ora 16:00, la Teatrul Ciufulici, în incinta Cercului Militar.

Spectacolul este o poveste muzicală despre iarnă şi Sărbătorile de iarnă, în care se îmbină poezia şi dansul modern cu cântece şi colinde din repertoriul internaţional.

Protagonişti vor fi cursanţii Clubului, cu vârste între 4 şi 11 ani, care vor aduce un aer proaspat  şi  plin de entuziasm interpretării pieselor muzicale şi a dansurilor. "Poveste de iarnă" va avea ca invitaţi de onoare copiii de la Centrul "Cireşarii", care se vor bucura nu doar de prestaţia micilor artişti ce vor urca pe scenă, ci şi de face-painting şi, poate cel mai important, de cadourile pe care le vor primi, la finalul spectacolului, de la Moş Crăciun.

Intrarea se face pe bază de bilete, ce pot fi achiziţionate, înainte de spectacol, de la Teatrul Ciufulici. Preţul unui astfel de bilet este de 10 lei. O parte din banii stânşi, precum şi alte sume provenite din diverse donaţii, vor merge tot către copiii de la Cireşarii, sub formă de alimente şi alte cadouri.

Clubul Artist şi-a deschis porţile anul acesta, pe 19 octombrie,  oferind cursuri de Canto - muzică uşoară, Cor - muzică uşoară cu mişcare scenică şi Dans modern şi sportiv. Cursurile sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani şi sunt susţinute de profesori cu o experienţă vastă în domeniul artistic. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite