Ploieşti: Spălătoriile auto din Ploieşti practică promoţii de fidelizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Spălătoriile auto din Ploieşti practică promoţii de fidelizare
Ploieşti: Spălătoriile auto din Ploieşti practică promoţii de fidelizare

Pentru că nu prea au avut clienţi în ultimele luni, din cauza crizei financiare, spălătoriile auto din Ploieşti au introdus în oferta pentru clienţi tot felul de promoţii de fidelizare. Şi, mai nou, aproape toate locurile unde se spală maşini oferă şi servicii de curăţat covoare.

Patronii spălătoriilor auto din Ploieşti nu duc deloc lipsă de imaginaţie atunci când vine vorba despre obţinerea de profit. Ba din contră, ca să nu iasă în pierdere în plină criză economică, iar afacerea să nu aibă de suferit, cei mai mulţi dintre ei oferă tot felul de promoţii şi de reduceri clienţilor fideli. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când erau la mare căutare spălătoriile de lux, acum, cel mai mare succes îl înregistrează spălătoriile amenajate simplist, în cartierele situate la periferia municipiului.

“Avem mai mulţi clienţi şi ne bucură faptul că la coadă aşteaptă nu doar maşinile vechi, ci şi ultimele tipuri de autoturisme nemţeşti. Cu 20 de lei le curăţ ca şi pe astea ieftine, româneşti, şi le dăm cu ceară, asta fără bani. Apoi, la patru spălări oferim una gratuită”, spune Tudor Marian, angajatul unei spălătorii din zona de sud a municipiului.

“Ne ia cam 30 de minute să facem ca nouă o maşină. Şi nu ne folosim de tot felul de utilaje ultra-profesionale. Le curăţăm cu furtunul cu jet de apă sub presiune, iar în rest le facem lună cu ajutorul mâinilor. E cel mai sigur. Lucrăm trei oameni şi ne descurcăm de minute. O lustruim şi o facem să strălucească”, a completat Tudor.

Spală covoare, la cerere
Şi ca să nu piardă timpul de pomană atunci când nu au clienţi care vor să le fie curăţate maşinile, angajaţii spălătoriilor auto se ocupă de cosmetizarea covoarelor de apartament sau  de la firme, la cerere. Dacă la începutul iernii trecute, în municipiu existau doar două astfel de locaţii unde se puteau curăţa şi covoare, acum, mai toate spălătoriile oferă şi astfel de servicii doritorilor.

“Vreau să vă spun că nu mă mai chinui acasă să dau cu peria şi să bat covorul afară. La spălătorie folosesc şampoane speciale, care nu îmbâcsesc ţesătura. Deja le-am solcitat serviciile pentru a treia oară. Şi mi le-au transportat acasă gratuit”,  a spus Silvia Dincă, o ploieşteancă de 54 de ani.

Preţuri de spălătorie
Spălat exterior / interior– 10- 20 lei
Spălat motor -10-15 lei
Curăţat tapiţerie- 50-80 lei
Curăţat jante – 2 lei / bucata
Polish profesional – 100 - 200 lei
Spălat covoare şi mochete – 5 lei / mp

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite