Spadacio şi Arthuro, aproape de a reveni în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Ploieşti negociază cu brazilienii Juliano Spadacio şi Arthuro o foarte probabilă revenire a acestora în România. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului ploieştean, Petre Buduru, care a precizat că există şi plecări din lot, ultima fiind a lui Goian

Juliano Spadacio (31 de ani), fost jucător la Rapid, ar putea reveni în Liga 1, după ce înţelegerea cu grecii de la PAOK a expirat. Oficialii clublui Astra Ploieşti au anunţat că negociază cu mijlocaşul brazilian. Preşedintele comitetului director de la Astra, Petre Buduru, a precizat că formaţia din cartierul 9 Mai a mai ochit un brazilian care a trecut prin Liga 1, şi anume atacantul Arthuro, fost la Steaua.

Pleacă Miranda, vine Arthuro

Atacantul brazilian ochit de Mario Branco îl va înlocui pe Osvaldo Miranda, care a fost lăsat să plece înapoi în ţara natală. Mare diferenţă între cei doi nu pare să fie, cel puţin la capitolul statistică. În nouă meciuri la Steaua, în 2008, Arthuro a înscris un singur gol. Cu acelaşi lucru se poate „lăuda“ şi Miranda, care a înscris o singură dată în Liga 1 în ultimele două sezoane la Astra.

„Goian e posibil să semneze un contract în China. A plecat şi luni probabil că se va finaliza transferul. Noi am luat în calcul dorinţa jucătorului, oferta e foarte bună pentru el. Arthuro este şi el în cantonamentul din Antalya. Nici el şi nici Spadacio nu au semnat încă, dar săptămîna viitoare (n.r. în această săptămână) probabil că vom perfecta documentele. Spadacio este scump, dar un fotbalist foarte bun", a declarat Petre Buduru în direct la Radio GSP.

CITIŢI ŞI:

Miranda, aproape de un transfer în liga secundă argentiniană

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite