Şoferii care circulă prin Ploieşti, pe„avarie” din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii care nu se înţeleg pe cale amiabilă trebuie să ajungă pentru constare la Compartimentul Avarii Auto
Şoferii care nu se înţeleg pe cale amiabilă trebuie să ajungă pentru constare la Compartimentul Avarii Auto

Zăpada creează probleme conducătorilor auto aflaţi în trafic. Circulaţia autovehiculelor pe străzile din Ploieşti a fost îngreunată, în această dimineaţă, din cauza poleiului şi a ninsorii. 

Chiar dacă nu au fost semnalate accidente grave în ultimele 48 de ore, la Compartimentul Avarii Auto au fost înregistrate peste 60 de tamponări, numărul acestora fiind de trei ori mare faţă de zilele fără zăpadă. Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor multă prudenţă în trafic, să păstreze o distanţă de siguranţă în mers, să nu bruscheze frâna de serviciu, şi, mai ales, să-şi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă.

„Mulţi conducători auto nu mai ajung la noi dacă maşinile au fost avariate în trafic, ci se înţeleg pe cale amiabilă şi merg direct la agenţiile de asigurări. Dar dacă în tamponare sunt implicate de la trei autovehicule în sus, atunci sunt obligaţi să vină la noi pentru constatări. Pentru a nu avea probleme în trafic, şoferii trebuie să-şi cureţe maşinile de zăpadă, pentru a avea vizibilitate , şi să aibă grijă ca sistemul de dezaburire să fie funcţional", a precizat agent şef principal Gheorghe Chivu, din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite