UPDATE: Şofer de tir, jefuit de 22 LCD-uri, în judeţul Prahova. Hoţii au fost prinşi la Pucheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păgubitul transporta televizoare LCD şi a fost atacat de doi indivizi, între Bucureşti şi Braşov. Necunoscuţii au rupt sigiliul remorcii şi au sustras 22 de televizoare LCD, dar au fost prinşi în localitatea Puchenii Mari de poliţiştii din Prahova.

Păgubitul le-a relatat poliţiştilor că incidentul s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, în timp ce conducea, pe DN1, între Bucureşti şi Braşov, un autotractor cu semiremorcă.  

Şoferul le-a povestit oamenilor legii că necunoscuţii au rupt sigiliul şi au forţat uşa remorcii, apoi au sustras 22 de televizoare LCD, în valoare de 40.000 de lei.

Imediat după incident, păgubitul a anunţat poliţia din Târgu Secuiesc. Poliţişti din trei judeţe au colaborat pentru prinderea suspecţilor.

„La scurt timp de la primirea sesizării, în urma cooperării dintre poliţiştii de la inspectoratele judeţene de poliţie Prahova, Braşov şi Covana, poliţiştii de la I.P.J. Prahova i-au identificat în trafic, pe principalii suspecţi, M. Marius şi N. Florin, ambii de 24 de ani, care se deplasau cu o autoutilitară pe direcţia Bucureşti-Braşov. În urma controlului efectuat în autovehiculul cu care se deplasau cei doi bărbaţi, poliţiştii au depistat cele 22 de televizoare reclamate ca fiind furate, acestea urmând a fi predate proprietarului de drept", se arată într-un comunicat de presă remis azi de IGPR.

Ieri, dimineaţă, în jurul orei 1.35, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au oprit, în comuna Puchenii Mari, o autoutilitară, care se deplasa pe D.N.1, în direcţia Ploieşti - Bucureşti.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar azi vor fi prezentaţi Judecătoriei Târgu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite