Snowboard şi ski în Valea Soarelui, la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trick-uri spectaculoase, concursuri cu premii consistente, rideri din România şi din străinătate sunt doar câteva dintre surprizele care vă aşteaptă în acest weekend în Valea Soarelui.

O cunoscută companie de băuturi energizante vă invită în acest weekend să vă incediaţi plăcile la un concurs slopestyle de snowboard şi ski care se va desfăşura în acest weekend în Air-ul Park din Sinaia, de pe Valea Soarelui, la Cota 2000.

Organizatorii pun la bătaie premii în valoare de 10.000 de lei, dintre care 5.000 de lei cash şi 5.000 de lei în produse. Premiile cash se vor oferi după modelul Cash 4 Trick, potrivit căruia riderii ajunşi în finală vor fi remuneraţi pe loc după fiecare evoluţie pentru trick-urile reuşite. Acest sistem va permite tuturor finaliştilor să câştige cel puţin un premiu.

Muzică pe pârtie

Nu va fi neglijată însă performanţa. Riderii care vor realiza trick-urile cele mai complexe vor putea câştiga, pe lângă bani, premii în produse, ce vor fi repartizate pe categorii: locul 1, 2, 3; Best Ski, Best Babe şi Best YoungBlood.

Pe lângă spectacolul fascinant oferit de rideri, turiştii sunt aşteptaţi sâmbătă seară pe pârtie, să petreacă cu DJ Bully şi DJ Shaka. "Este cel mai important eveniment de snowboard şi ski al iernii de pe pârtiile din Sinaia, eveniment ce va reuni cei mai buni rideri din România şi din ţările vecine", ne-a spus Iulian Tache, unul dintre organizatori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite