Sinucidere şocantă: un student din Iaşi, dat dispărut de către părinţi, s-a aruncat în faţa trenului la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sutu Cosmin Traian
Sutu Cosmin Traian

Poliţiştii de la transporturi feroviare l-au identificat după actele din buzunar pe tânărul de 28 de ani din Bacău zdrobit de un tren de călători în triajul gării Ploieşti.

Traian Cosmin Şuţu (28 de ani), student al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, a fost găsit mort la sute de kilometri de casă, după ce a fost dat dispărut de părinţi pe data de 3 octombrie.

Tânărul şi-a pus capăt zilelor într-un mod şocant, în zona Ploiești Triaj. Mecanicul unui tren de călători l-a văzut cum se aşează pe şine, dar n-a putut face nimic pentru a-l salva.

"A fost văzut de mecanic când şi-a pus capul pe o şină şi picioarele pe cealaltă. Mecanicul a dat semnale sonore şi a încercat să frâneze, dar n-a mai putut face nimic pentru a evita tragedia. Vorbim despre o intenţie clară de sinucidere", ne-a spus comisarul șef Mădălin Stroe, de la PoliţiaTransporturi Feroviare Ploieşti.

Tragicul accident a avut loc luni, 8 octombrie, în jurul orei 22.20. Inițial, nu s-a știut despre cine este vorba, dar a doua zi a fost găsit buletinul tânărului, în apropierea locului sinuciderii, iar autoritățile din Ploiești au luat legătura cu polițiștii din Iași.

Acesta corespundea semnalmentelor mediatizate de Poliţia Iaşi în momentul în care a fost dat dispărut: înălţime 1,90 m, constituţie atletică. 

Familia tânărului din Oneşti, Bacău, a ajuns ieri la Ploieşti pentru a identifica rămăşiţele şi a face demersurile de a-l prelua pe Cosmin Şuţu de la morga din localitate.

Potrivit anchetatorilor, mama studentului a luat legătură cu băiatul ei în seara zilei de 2 octombrie şi l-ar fi înştiinţat că urmează să vină la Iaşi a doua zi. Femeia ar fi aflat că fiul ei rămasese repetent la facultate, că nu mai dăduse pe la cursuri în precedentul an universitar, că nu avea un loc de muncă aşa cum se lăudase părinţilor şi că avea datorii uriaşe la întreţinere.

A doua zi, pe 3 octombrie, tânărul şi-a închis telefoanele şi a fost de negăsit.

Citeşte şi:

Student la „Cuza" dispărut fără urmă

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite