Ploieşti: Sinaia a câştigat locul I la Târgul de Turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Sinaia a câştigat locul I la Târgul de Turism
Ploieşti: Sinaia a câştigat locul I la Târgul de Turism

Primăria Sinaia a câştigat locul I la cea de-a 22-a ediţie a Târgului de Turism al României, organizat în perioada 15 -18 octombrie 2009, la Bucureşti.

Amenajat în Pavilionul Central din cadrul Complexului Expoziţional Romexpo, standul Primăriei Sinaia a atras numeroşi participanţi, atât prin oferta turistică unitară prezentată pentru sezonul de iarnă 2009 – 2010, cât şi pentru amenajarea standului şi surprizele pregătite.

Decorul standului, reprezentând o zi de iarnă la Sinaia, a constituit atracţia vizitatorilor, care primeau ca amintire câte o fotografie făcută pe loc în stand.

Au fost desemnaţi câştigătorii
Duminică, 18 octombrie, au fost extrase cele 25 de taloane, din cele 580 completate de participanţii la tombola ce a avut ca premii, călătorii dus-întors pentru două persoane cu telegondola.

Pentru a doua oară, în acest an, standul staţiunii Sinaia este premiat la Târgul de Turism al României. Buna colaborare a tuturor celor implicaţi, demonstrează că agenţii de turism au încredere în promovarea unitară a oraşului şi sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară, a declarat primarul Vlad Oprea.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite