Show de zile mari pentru meciurile de finală ale Asesoft de la Brazi. Vezi surprizele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft pune la punct ultimele detalii înaintea meciurilor 3 şi 4 ale finalei cu BC Timişoara. Oficialii grupării ploieştene pregătesc nenumărate surprize pentru suporterii care vor veni la Sala Sporturilor Brazi, în zilele de miercuri şi joi.

Jucătorii lui CSU Asesoft vor împărţi mingi, şepci şi tricouri, iar fanii se vor putea picta pe faţă în culorile echipei, cu ajutorul acuarelelor puse la dispoziţie la fanshop-ul amplasat în incinta sălii.

În cazul în care băieţii lui Arnautovic vor duce scorul la 3-0, după jocul de miercuri, surprizele vor continua a doua zi. Nu vor lipsi tortul, şampania şi confeti, iar atmosfera va fi întreţinută de galeria „Blue Generation" - care a pregătit o nouă coregrafie de excepţie - dar şi de mascota Asesoftului.

Drei Ros vine la Brazi


Ploieşteanul Andrei Roşca a.k.a. „Dinamită" este cunoscut în Seattle ca „Drei Ros". Primul rapper român care s-a lansat în industria muzicală de peste Ocean şi care a înregistrat piesa „Criminal Minded" alături de Akon a răspuns afirmativ invitaţiei adresate de conducătorii lui CSU Asesoft, de a asista la jocurile 3 şi 4 ale finalei.

Drei Ros, fost câştigător al concursului de slam-dunk la streetball-ul organizat de vicecampioana României, în vara lui 2004, va veni la Brazi şi ar putea susţine o reprezentaţie, la pauza partidei de miercuri. De altfel, la meciul 3, mingea de început va fi aruncată de dubla campioană mondială şi europeană, Corina Ungureanu.

Susţinuţi de copii


La Brazi, Burlacu şi compania se vor bucura de susţinerea copiilor de la grupele de minibaschet ale clubului. De asemenea, la cele două întâlniri vor asista şi 30 de micuţi de la Casa de Copii „Concordia", care vor primi materiale promoţionale cu însemnele echipei ploieştene.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite