Sezon de tuns. Copiii au aglomerat frizeriile din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre ultimele pregătiri de şcoală se numără, zilele acestea, tunsul copiilor. Piticii ştiu exact ce vor şi nu pleacă din salon fără o coafură de actori.

Agitaţie mare, zilele acestea, în frizeriile din Ploieşti, unde nu mai ai loc să te programezi din cauza... copiilor. Ca la fiecare început de lună septembrie, prichindeii sunt aduşi, mai mult sau mai puţin de bună voie, la saloanele de coafură pentru tradiţionala tunsoare de început de şcoală sau de grădiniţă. Ca să le fie mai uşor, unii dintre pitici vin împreună cu fraţii sau prietenii cei mai buni.

"Mama a luat-o şi pe prietena mea, pentru că vrem să ne tundem la fel. Eu am văzut o coafură la televizor, cu breton şi mai lung în spate, şi aşa am cerut doamnei să mă facă", ne-a dezvăluit Diana, de 7 ani, look-ul din prima zi de şcoală. Şi, dacă tot vorbim de tendinţe, fetiţele vin cu fotografii cu tunsori pe telefonul mobil, majoritatea coafurilor fiind cele ale personajului Hannah Montana, pe când băieţii lasă la imaginaţia părinţilor felul tunsorii, aşa că mai toţi ies din salon cu "periuţe" scurte.

Frizerii speciale

Cea mai mare aglomeraţie este, de departe, la singurul salon destinat copiilor din Ploieşti. "Abia facem faţă programărilor. Cei mici sunt încântaţi să vină aici pentru că se pot juca în timp ce aşteaptă să fie tunşi, şi nu le este frică pentru că ustensilele noastre sunt mai prietenoase cu ei, fiind create special în acest sens", ne-a spus Alina Gavrilescu, frizeriţă la salonul Ciufiland.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite