Seri de folk. Nicu Alifantis a cântat la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Gala Premiilor ForeverFolk 2010, Nicu Alifantis a primit trei din cele cinci distincţii
La Gala Premiilor ForeverFolk 2010, Nicu Alifantis a primit trei din cele cinci distincţii

Spectatorii care au venit aseară la recitalul lui Nicu Alifantis au plecat fluierând şi fredonând melodiile din concert. Timp de o oră, ploieştenii au vibrat alături de interpret, pe acorduri vesele şi melancolice, în ton cu vremea de afară, iar Alifantis le-a mulţumit şi a recunoscut că se simte excelent de câte ori vine la Ploieşti.

A XI-a ediţie a Festivalului Castanilor, In memoriam "Gabi Dobre", Ploieşti, 2010 a strâns aseară, la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti sute de iubitori ai muzicii folk din oraş. De la foarte tineri - copii de numai câţiva ani şi adolescenţi - şi până la generaţiile care au crescut pe muzica Cenaclului Flacăra, ploieştenii veniţi la festival s-au dovedit un public cunoscător şi recunoscător pentru regalul de muzică bună oferit de organizatori.

În prima parte a serii, grupuri şi interpreţi individuali de muzică folk din toată ţara s-au întrecut în cadrul concursului de interpretare a cărei Gală a Laureaţilor se va desfăşura în această seară de la ora 17.30. Ada Milea şi Nicu Alifantis au fost, însă, surprizele mult-aşteptate ale serii. Două ore de recital au amuzat, dezmorţit şi amuţit, deopotrivă, sala, în funcţie de registrul ales de cei doi interpreţi.

Ada Milea

Dacă aţi ratat cumva prima zi de festival şi concertele unor muzicieni consacraţi ai genului, Ducu Bertzi & Mihai Neniţă, Mircea Vintilă, Victor Socaciu & Mihai Constantinescu vor fi prezenţi diseară, cu începere de la ora 19.00, la teatru, pentru un nou maraton de muzică folk.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite