Senatorul prahovean Georgică Severin a demisionat din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul prahovean Georgică Severin a anunţat, azi dimineaţă, la începutul şedinţei de plen a Senatului, că a demisionat din PDL, urmând să activeze ca independent , fără legătură cu grupul independenţilor existent în acest for legislativ.

"Domnule preşedinte, domnule prim-ministru, domnilor miniştri, doamnelor şi domnilor senatori, anunţ că astăzi mi-am prezentat demisia din PDL. Mă retrag din grupul PDL şi voi acţiona cel puţin pentru o perioadă în continuare ca independent, fără nicio legătură cu actualul grup al independenţilor", a spus senatorul Georgică Severin.

Senatorul a spus că declaraţiile, voturile şi atitudinea sa din ultimul an "au fost motivaţia acţiunii" sale. La moţiunea de cenzură dezbătută la finalul sesiunii parlamentare precedente, Georgică Severin a fost unul dintre parlamentarii PDL care a votat în favoarea acesteia.

Georgică Severin a fost ales senator în colegiul uninominal 1 din Circumscripţia electorală nr.31 Prahova. În prezent, el este membru al Comisiei pentru egalitate de şanse din Senat.

Recorduri la cheltuieli

Aşa cum scriam în ADS Ploieşti, într-un articol din luna mai, Georgică Severin a cerut deconturi de peste 134.000 de lei doar în primele zece luni ale lui 2009 pentru cazare în Capitală, diurne, cazare şi transport în străinătate. La care s-au adăugat aproximativ 15.000 de lei pe lună pentru cheltuielile biroului senatorial. Interesant este şi faptul că, în 2008, Georgică Severin avea un apartament în Bucureşti, dar l-a donat fiicei, cerând apoi până la 9.000 de lei lunar pentru cazare în Capitală. De când este senator, acesta nu a avut nici măcar o iniţiativă legislativă, potrivit www.senat.ro.

Georgică Severin a fost precedat în gestul de a demiona din PDL de senatorul prahovean Iulian Bădescu, care a trecut la PSD la începutul lunii iunie.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite