„Senatorul chiulangiu“ şi-a donat indemnizaţia unui copil care va reprezenta România la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel a primit banii care să acopere transportul şi cazarea la Paris Foto: Alex Policală
Daniel a primit banii care să acopere transportul şi cazarea la Paris Foto: Alex Policală

Acuzat de Putere că încasează indemnizaţia de parlamentar deşi se află în grevă, senatorul ploieştean Iulian Bădescu a continuat, joi, seria donaţiilor. El l-a ajutat pe un tânăr de 10 ani să reprezinte România la un important concurs muzical desfăşurat la Paris

După ce, acum câteva săptămâni, şi-a cedat indemnizaţia de senator către reprezentanţii Colegiului „I.L. Caragiale“ Ploieşti, grevistul Iulian Bădescu a păstrat obiceiul şi i-a oferit unui tânăr prahovean suma de 3.500 de lei, care să-i acopere cheltuielile pentru deplasarea şi cazarea la Paris, pentru un important concurs de pian.

Copilul ales este Daniel Dumitraşcu, în vârstă de 10 ani, elev în clasa a IV-a la Liceul de Artă „Carmen Sylva“ Ploieşti. Micuţul studiază pianul de aproape cinci ani şi se mândreşte cu diverse premii la concursuri internaţionale de profil. Cel mai important a fost locul I la categoria debutant la Concours Musical de France 2009.

De această dată, el avea nevoie de sprijin financiar pentru a putea ajunge la Paris, pentru concursul „Grande Competition Internationale de Piano - Music Masters Interpretes“, care se va desfăşura pe 14 aprilie.

„Am aflat despre Daniel dintr-un memoriu primit la cabinetul parlamentar şi am considerat normal să răspund solicitării, mai ales că este un copil care a câştigat nişte premii şi are un mare potenţial. Obligaţia oricărui om din administraţie este să încerce pe cât se poate să încerce să sprijine elitele locale. Lupta noastră este să construim un oraş cunoscut şi recunoscut la nivel mondial şi să avem reprezentanţi cu care să ne mândrim“, a afirmat senatorul Iulian Bădescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite