Școala de Agenți de Poliție din Câmpina scoate la concurs 50 de locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Tinerii care doresc o carieră în Poliție se pot înscrie la cursurile Școlii de Agenți „Vasile Lascăr", din Câmpina, care are disponibile 50 de posturi, din care două pentru minorități

Numărul total de locuri, la nivel național în instituțiile de învățământ ale MAI, pentru sesiunea de admitere 2012 este de 184.

Academia de Poliție „Al. I. Cuza" București - Facultatea de Poliție pune la dispoziție, în această sesiune, 50 de locuri pentru specializarea „Ordine și siguranță publică" (curs de zi) și 19 locuri pentru specializarea „Drept".

În județul Prahova, tinerii dornici de o carieră în Poliție pot încerca să ocupe unul dintre cele 50 de locuri oferite de către Școala de Agenți „Vasile Lascăr" din Câmpina, dintre care 43 de locuri pentru băieți, cinci pentru fete și două pentru minorități, informează cotidianul Telegrama. Pentru a participa la concursurile de admitere, candidații trebuie să fie cetățeni români cu domicilul în țară, să aibă 18 ani împliniți,  să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihic, să fi promovat Bacalaureat și, desigur, să nu aibă antecedente penale.

Cererile de înscriere la concursul de admitere la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina pot fi depuse la birourile de Resurse Umane din cadrul inspectoratelor județene de poliție, până pe 10 august 2012. Concursul de admitere se va desfășura în perioada 8-18 septembrie 2012.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite