Scandal și acuze de bătaie la Ploiești. Un bărbat s-a enervat pe muncitorii de la marcaje rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii vor supraveghea unităţile de învăţământ foto:arhivă
Polițiștii vor supraveghea unităţile de învăţământ foto:arhivă

Un bărbat din Ploiești a fost luat cu duba Poliției Locale după ce a făcut un scandal monstru, deranjat fiind de câțiva muncitori care lucrau, într-una din serile trecute, la marcaje rutiere. Acesta a acuzat polițiștii locali că l-au bătut. Instituția infirmă acuzațiile.

Ca urmare a unei solicitări primite prin dispeceratul Primăriei Ploiești, un echipaj aparținând Poliției Locale s-a deplasat  pe 28 august, în  jurul orei 22.00, pe str. Eremia Grigorescu  - zona blocului 89, unde o echipă de lucrători executa lucrări de marcaje rutiere. Muncitorii au declarat că un locatar din zonă le-a adresat injurii și i-a amenințat cu acte de violență.

La solicitarea polițiștilor locali de a se legitima, persoana în cauză, aflată în stare de ebrietate, a devenit și mai recalcitrantă.

Bărbatul a fost transportat, neîncătușat, la sediul instituției, unde a început să se manifeste violent,  țipând și târându-se pe jos, motive pentruc care politiștii locali au procedat la încatușare.

A doua zi, persoana respectivă a sesizat în presa locală faptul că a fost bătut cu agresivitate, încă din dubă și a spus că își va scoate certificat medico-legal.
„Menționăm că numitul V.C, de 37 de ani, cu domiciliul în Ploiesti, nu a fost agresat fizic sau verbal de către politiștii locali în timpul intervenției pentru asigurarea linistii și ordinii publice", se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Cercetările în cauză vor fi continuate de polițiștii de la Inspectoratul Județean.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite