Scandal cu uși sparte și medici agresați la Spitalul Județean din Ploiești FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vatmanul a ajuns la spital
Vatmanul a ajuns la spital

Un bărbat de 33 de ani, venit la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, pentru o afecțiune cardiacă, a băgat spaima în medicii, infirmierii și pacienții de pe secție. Acesta a spart ușa unui salon, o oglindă și a agresat verbal personalul medical.

Bărbatul a venit la spital în cursul zilei de marți, mirosind puternic a alcool. A solicitat îngrijire medicală pentru o afecțiune cardiacă, dar, la un moment dat, a început să țipe și să trântească mobilierul din salonul 10. I-a cășunat cel mai tare pe ușă, în care a izbit cu pumnii, dar și pe o oglindă de pe hol.

„Ne-am îngrozit de omul ăsta. Ne-a băgat în sperieți și nu ne face prea bine, că suntem la cardiologie. Dădea pumnii în ușă, cred că nu e sănătos", spune un pacient, martor la întreg incidentul.

Bărbatul și-a vărsat nervii pe ușa unui salon de la Cardiologie. Foto Dana Mihai

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu pagubele

Presupunerea acestuia s-a adeverit. „Bărbatul a venit la spital emanând o puternică halenă alcoolică. A distrus o ușă și o oglindă și a agresat verbal personalul medical. După ce a primit îngrijiri medicale pentru afecțiunea cardiacă, a fost trimis pentru internare la psihiatrie", ne-a spus medicul Oana Stanimir, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite