Scandal şi ameninţări cu plângeri penale din cauza unor conturi de Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce site-urile PRM-ului au fost „deturnate“ de o fostă membră a organizaţiei de tineret, liberalii ploieşteni au învăţat din greşelile altora şi au blocat accesul la toate conturile, zilele trecute, de teama unui sabotaj. Decizia s-a lăsat cu scandal şi ameninţări cu plângeri penale

Tensiunile interne generate de schimbarea liderului PNL Prahova, de la finalul lui 2011, au determinat conducerea interimară a formaţiunii să blocheze temporar accesul membrilor la toate conturile de internet ale partidului. Preşedintele organizaţiei de tineret a PNL Ploieşti, Radu Simionescu, a povestit că noii lideri i-au cerut să se asigure că, până se lămuresc apele, nimeni nu va avea acces să administreze site-ul oficial sau să intre pe conturile de pe reţelele de socializare. Ulterior, el a fost acuzat de unul dintre superiorii pe linie de partid că ar fi încercat să „deturneze“ aceste conturi, aşa cum s-a întâmplat la PRM.

„După şedinţa din decembrie, Virgil Guran, atunci preşedinte interimar PNL Prahova, mi-a cerut să blochez accesul tuturor membrilor pe site şi reţelele de socializare, până se stabileşte o nouă conducere, ca să aibă toată lumea şanse egale. M-am ocupat în aceeaşi zi ca nimeni să nu mai poată folosi conturile oficiale ale partidului. Ulterior, am fost ameninţat de George Sorin Botez (n.r. responsabilul în Biroul Teritorial pentru organizaţia Ploieşti), care mi-a spus că va formula plângere penală împotriva mea pentru folosirea însemnelor PNL în diverse postări. Este normal să le folosesc, pentru că, până la o nouă decizie, eu am fost desemnat să mă ocup de administrarea site-ului şi a conturilor pe reţelele de socializare, alături de colegii din organizaţia de tineret. Am informat conducerea despre această problemă, îmi pare rău că nota trimisă la judeţ a ajuns în presă, nu face decât să alimenteze un scandal care face rău partidului“, a comentat Radu Simionescu. În prezent, accesul celor care se ocupă de administrarea conturilor a fost deblocat.

„Sunt, la modul cel mai real, consternat de cele afirmate sub semnătura domnului Radu Simionescu. Domnia sa este un pion într-un război al altora.Din păcate, faptul că, în vâltoarea celor întâmplate în PNL în decembrie, pozițiile noastre au fost diferite, a creat temporar o stare de tensiune care a fost dezamorsată imediat, așa cum stă bine unor oameni raționali", a comentat Sorin George Botez.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite