Şase spărgători de locuinţe, din Ploieşti, au fost reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi procurorii au ridicat pentru audieri şase bărbaţi suspecţi de comiterea de infracţiuni cu violenţă, spargeri de locuinţe şi societăţi comerciale.

Cartierul Mimiu din Ploieşti a fost împânzit, astăzi, de zeci de poliţişti, mascaţi, jandarmi şi de procurori. Anchetatorii aveau informaţii precise că în zonă se ascund autorii mai multor spargeri de locuinţe şi societăţi comerciale, dar şi ai unor tâlhării.

 Foloseau bormaşini pentru a sparge locuinţe

Şase indivizi cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, toţi cunoscuţi cu antecedente, au fost încătuşaţi şi duşi la sediul poliţiei pentru audieri.

"În imobilele percheziţionate, au fost găsite electrocasnice şi electronice, de valoare, despre care credem că provin din furt. În plus, colegii mei au găsit şi unelte, gen flex-uri, bormaşină, fierăstrău pendular, moto-fierăstru, foarfecă de tăiat tip „gură de lup", folosite de suspecţi pentru comiterea infracţiunilor, mai precis pentru pătrunderea în casele din care se crede că au sustras bunurile. Toate au fost confiscate", a declarat inspectorul Daniel Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite