Sâmbătă se împlinesc doi ani de la moartea Mădălinei Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urmă cu un an, părinții și soțul s-au certat la mormântul Mădălinei. Arhivă Adevărul Ploiești
În urmă cu un an, părinții și soțul s-au certat la mormântul Mădălinei. Arhivă Adevărul Ploiești

14 iulie este o dată tristă în familia Mădălinei Manole. O zi în care, în loc să-i sărbătorească ziua de naștere, părinții și soțul îi fac parastase. Din păcate, timpul scurs de la sinuciderea artistei nu a adus împăcarea sperată între cele două părți.  

Fanii au anunțat că sâmbătă, pe 14 iulie, vor fi la mormântul Mădălinei din cimitirul Bolovani din Ploiești, acolo unde și-au anunțat prezența și părinții artistei.

Sâmbăta trecută, Petru Mircea i-a făcu un parastas, la Otopeni, iar părinții, la rândul lor, au comemorat-o pe Mădălina la Ploiești.

Nu este exclus ca aceștia să se întâlnească și sâmbătă, la cimitir, exact pe data când artista s-a sinucis,în urmă cu doi ani, ingerând un insecticid puternic.

Din păcate, anul trecut, tot pe 14 iulie, comemorarea de 1 an de zile a fost un nou prilej de scandal şi un spectacol dramatic, cu acuze şi îmbrânceli.

Atunci, Eugenia Manole, mama cântăreţei, a aruncat florile şi coroanele aduse de soţul artistei care a venit la cimitir însoțit de bodyguarzi.

VIDEO Vedeți aici ce s-a întâmplat în urmă cu un an la comemorarea de la cimitir

„Vii tu, neica nimeni, aici? Cu ce drept? Afară! A fost vreodată Mădălina, în toată activitatea ei, cu bodyguarzii după ea? Ruşine! Ţi-ai pus bodyguarzi din banii fetiţei mele!", au fost doar câteva dintre vorbele grele aruncate de Eugenia Manole către Petru Mircea.

La rândul lor, fanii veniți la comemorare i-au reproşat lui Petru Mircea că nu i-a ridicat soţiei un mormânt pe măsură, că nu i-a lăsat pe bunici să-şi vadă nepotul, că i-a ţinut la poarta casei din Otopeni sau că stă în casa pentru care solista a muncit. 

Supărat, Petru Mircea le-a cerut să înceteze. „Oameni buni, aţi cunoscut-o pe Mădă? Aţi stat voi cu ea în casă? De ce îmi vorbiţi aşa? Ce v-am făcut? Lăsaţi-mă să-mi plâng soţia şi nu mai înjuraţi la mormântul ei. Nu pot să cred că faceţi asta", i-a rugat Petru Mircea pe oamenii aţâţaţi de spectacolul de la mormânt.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite