“Salonul de Carte, Presă şi Muzică” îşi va deschide porţile, mâine, la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, la Ploieşti are loc  "Salonul de Carte, Presă şi Muzică", cel mai important eveniment cultural din această toamnă.

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, începând de mâine şi până pe 26 septembrie, va avea loc cea de-a doua ediţie a "Salonului de Carte, Presă şi Muzică", în cadrul căruia îşi prezintă oferta editorială reputate edituri, distribuitori de carte, asociaţii culturale, biblioteci, universităţi şi reprezentanţi media. Vor avea loc şi momente artistice susţinute de ansamblurile de cântece şi dansuri Pontos şi Orpheas din Ploieşti , şi ale Uniunii Elene din România.

Elevii Liceului de Artă se vor face cunoscuţi prin momente muzicale şi o frumoasă galerie de pictură. Programul evenimentelor va fi îmbogăţit cu dezbateri, mese rotunde, întâlniri cu personalităţi, sesiuni de autografe, tombole şi multe alte surprize.

La vânzare vor fi expuse cărţi care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, precum şi o gamă bogată de genuri muzicale şi filme artistice de referinţă, pe CD-uri şi DVD-uri. Multe dintre produse vor avea preţ redus.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite