Sala Sporturilor din Ploieşti se închide. De astăzi, intră în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Sporturilor nu va mai găzdui meciurile Asesoft în sezonul viitor - foto arhivă ADS Ploieşti
Sala Sporturilor nu va mai găzdui meciurile Asesoft în sezonul viitor - foto arhivă ADS Ploieşti

Începând de astăzi, Sala Sporturilor „Olimpia" din Ploieşti intră într-un proces de reconstrucţie care presupune modernizarea, extinderea cu până la 1.000 de locuri a capacităţii sălii, dar şi refacerea structurii de rezistenţă, puternic afectată.

Pentru mărirea capacităţii de la 2.000 la 3.000 de locuri, va fi construită o nouă tribună, prin dărâmarea peretului vestic al sălii. Dată în folosinţă la începutul anilor '70, Sala Sporturilor a trecut, din 2010, din patrimoniul Ministerului Tineretului şi Sportului în cel al Primăriei Ploieşti. Fondurile pentru renovare, aproximativ 2,68 milioane de euro, vor fi suportate de Compania Naţională pentru Investiţii, instutuţie unde s-a organizat şi licitaţia.

Vestea nu este una bună pentru sportivii de la CSU Asesoft, CSM Ploieşti, Petrolul Teleajen, precum şi grupele de copii şi juniori care îşi desfăşurau activitatea în incinta Sălii Olimpia şi care trebuie să-şi găsească pentru sezonul viitor alte locaţii. „Posibilităţile nu sunt deloc multe în acest sens, înscrierea într-o cupă europeană fiind şi ea pusă sub semnul întrebării", au precizat oficialii Asesoft.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite