SURPRIZE SURPRIZE! Vezi ce antrenor galonat e în cărţi să vină la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic este dorit în Liga 1 Foto: arhiva Adevărul
Mircea Rednic este dorit în Liga 1 Foto: arhiva Adevărul

În urma rezultatelor foarte slabe din ultimele meciuri, poziţia lui Tibor Selymes la clubul de primă ligă Astra Ploieşti nu mai pare deloc sigură. Oficialii ploieşteni au intrat într-o cursă neoficială cu mai multe cluburi de fotbal de primă ligă, pentru aducerea unui antrenor cu palmares. Despre cine e vorba? Citiţi mai departe

Înlăturat de azerii de la Khazar Lankaran, tehnicianul Mircea Rednic este dorit din nou în Liga 1. Antrenorul care a câştigat titluri în România cu Rapid şi Dinamo este, neoficial, favoritul pentru a fi instalat pe banca Astrei Ploieşti, unde este dorit de patronat, potrivit informaţiilor publicate de site-ul enational.ro. Vestea nu a fost, momentan, confirmată de reprezentanţii clubului ploieştean. Poziţia oficială este că actualul antrenor, Tibor Selymes, este în continuare susţinut de conducere, însă reacţiile publice ale patronului din ultimele zile par să indice altceva. Dacă se confirmă sau nu informaţia vom afla, cel mai sigur, înainte de vacanţa de iarnă. Rednic ar putea prelua echipa din retur.

Evoluţiile Astrei de la revenirea lui Selymes au fost foarte slabe

Astra a avut evoluţii foarte slabe de la revenirea lui Selymes Foto: Alex Policală

Neoficial, însă, se vorbeşte că nu doar Selymes ar avea motive de îngrijorare. Rednic şi preşedintele Astrei, Petre Buduru, au avut ceva meciuri dure pe vremea când se ocupau de Dinamo Bucureşti, lucru care îi face pe mulţi să creadă că Buduru se va opune aducerii antrenorului. Dacă Niculae e hotărât să-l instaleze pe Rednic, acest lucru ar putea duce la îndepărtarea preşedintelui Comitetului Director.

Tehnicianul mai este dorit şi de alte cluburi de fotbal din România, printre care şi Universitatea Cluj, potrivit sursei citate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite