Sorin Ovidiu Vântu, reclamat la Parchet pentru ameninţare şi şantaj de Sebastian Ghiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a început demersurile legale în justiţie împotriva lui Sorin Ovidiu Vântu. Ghiţă a înaintat o plângere Parchetului de pe Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, în care îl acuză pe Vântu de ameninţare şi şantaj.

Potrivit biroului de presă Ministerului Public, luni a fost înregistrată plângerea lui Sebastian Ghiţă, cel care controlează grupul de firme Asesoft, împotriva lui Sorin Ovidiu Vântu, care patronează Realitatea Media, informează Mediafax.

Citeşte şi:
Vîntu: De duminică seară, Sebastian Ghiţa nu mai este managerul Realitatea TV

Dragoş Nedelcu: Sebastian Ghiţă are interese ascunse

Membrii Consiliului de Administraţie al Asesoft a anunţat, ieri, că în urma "ameninţărilor" care le-au fost adresate, vor depune plângeri penale împotriva lui Vântu şi a asociaţilor săi.

Totodată, ei au declarat că vor cere patronului Realitatea Media să înceteze cu presiunile de schimbare a condiţiilor contractului de management, prin care i s-ar permite lui SOV să se intervină în activitatea editorial.

Duminică, membrii Consiliului de Administraţie al Asesoft susţineau că, în urma "ameninţărilor" care le-au fost adresate, vor depune plângeri penale împotriva lui Sorin Ovidiu Vântu şi a asociaţilor săi, cerându-i totodată patronului Realitatea TV să înceteze presiunile.

Scandalul de la Realitatea continuă: Sebastian Ghiţă "se implică agresiv în strategia editorială şi în grila de programe a postului". A fost convocat C.A.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite