Maşini de fiţe cu discount, la salonul auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în parcarea centrului Carrefour de la ieşirea din Ploieşti a fost inaugurată cea de-a doua ediţie a târgului Expo Auto Prahova 2010.

Cea mai ieftină maşină de la târg este Dacia Logan care poate fi achiziţionată cu 3.240 de euro, prin programul guvernamental “Rabla”, cu trei prime de casare. “Avem oferte avantajoase şi la Renault Symbol care costă 4.900 de euro şi Dacia Duster care este 7.300 de euro. Preţurile sunt valabile cu trei tichete valorice, prin programul guvernamental”, ne-a declarat Mirela Anghel, reprezentant vânzări Renault.  

Vizitatorii expoziţiei pot admira şi noul Nissan Qashqai, un succes mondial cu facelift recent lansat şi un preţ ce porneşte de la 13.440 euro tot în cadrul programului Remat. Ploieştenii au ocazia să încerce această maşină, printr-un drive test, după cum ne-a precizat consilierul de vânzări Andreea Iugulescu. Şi Renault Fluence poate fi achiziţionat la un preţ de 8.742 euro cu programul Remat, inclusiv TVA. Pe service Dacia, Renault, Nissan, se oferă verificare gratuită la Dacia în luna iunie şi promoţii de verificare a climatizării şi a schimbării uleiului.

Discount-uri de mii de euro

Unii dealeri oferă şi discount-uri pe perioada târgului. “Pentru cei interesaţi să achiziţioneze un BMW X3 avem un discount de 9.550 de euro. Astfel, preţul maşinii o să ajungă la 36.000 de euro cu TVA inclus. De asemenea, mai oferim şi service gratuit timp de cinci ani pentru unele autoturisme şi dobândă de la o% pentru cei care vor să achiziţioneze în leasing”, ne-a spus Alin Ion, reprezentant Automobile Bavaria. 

Expoziţia auto va ţine până pe data de 13 iunie şi va putea fi vizitată zilnic, între 9.00 şi 18.00.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite