Rosal, firma lui Silviu Prigoană, ar putea prelungi contractul cu Primăria Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firma lui Prigoană ar putea avea încă patru luni de contract Foto: arhivă
Firma lui Prigoană ar putea avea încă patru luni de contract Foto: arhivă

Pentru a nu lăsa Ploieştiul fără operator de salubritate în mijlocul iernii, administraţia locală a propus prelungirea, cu patru luni şi jumătate, a contractului cu Rosal, care expiră pe 31 decembrie. Propunerea va fi discutată în şedinţa de Consiliu Local de la sfârşitul lunii.

Început în luna aprilie 2010, contractul cu firma Rosal expiră pe 31 decembrie.

Pentru a nu lăsa Ploieştiul, în mijlocul iernii, fără operator care să se ocupe de salubritate şi deszăpezire, Regia Autonomă de Servicii Publice, instituţia subordonată Consiliului Local care coordonează aceste activităţi, a propus prelungirea înţelegerii cu actuala firmă, pe durata maximă permisă de lege, relatează ziarul „Telegraful de Prahova".

Decizia a fost luată întrucât licitaţia începută de Primărie pentru desemnarea noilor operatori de salubritate este în continuare suspendată, după ce a fost contestată în instanţă.

Acesta a fost, de altfel, şi motivul pentru care Primăria a încheiat, în primăvară, contractul cu Rosal. Deşi Tribunalul Bucureşti respinsese ultima contestaţie rămasă de judecat, depusă de Romprest, societatea a făcut apel, iar procesul se prelungeşte.

 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite