Rockul şi concursurile „extreme“ se dezlănţuie la Buşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de trupe rock din ţară şi din străinătate îşi vor da întâlnire în acest weekend la Buşteni în cadrul primei ediţii a festivalului „Ost Mountain Fest".

Vor concerta formaţii din Germania, Austria, Portugalia, Spania, Ungaria, Bulgaria şi România pe parcursul a trei zile în care Poiana Mare din Valea Cerbului va răsuna de muzică eath, trash, doom, gothic, black şi Viking.

Printre trupele participante se numără Abigail, Ashes You Leave, Omega Lithium  şi Belphegor. „Proiectul festivalului a început încă din luna iunie a anului trecut şi am muncit mult pentru a-l realiza. Este un concept nou, pentru că pe lângă concertul de rock, va avea loc pentru prima dată o întrunire moto la care vor participa cluburi atât din ţară, cât şi din străinătate care vor susţine reprezentanţii specifice", ne-a declarat Mihnea Badea, organizatorul evenimentului.

150 de lei abonamentul

„Ost Mountain Fest" le va oferi participanţilor şi o sumedenie de concursuri pe parcursul celor trei zile de desfăşurare a festivalului. Astfel, va avea loc un concurs de împins butoiul la deal, skandenberg de femei şi bărbaţi, alergatul cu oul pe o tavă, trasul sforii, precum şi multe surprize rezervate participanţilor de către organizatori. Preţul unui bilet este de 60 de lei, vineri, şi câte 80 de lei în zilele de sâmbătă şi duminică. Cei care vor să îşi procure abonament trebuie să plătească 150 de lei şi vor beneficia şi de parcare şi campare gratis.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite