Revoltă la Petrolului Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Răchită (foto Alex Policală)
Valeriu Răchită (foto Alex Policală)

Surse din interiorul clubului Petrolul Ploieşti anunţă că este foarte probabil ca mai mulţi fotbalişti să refuze, astăzi, să intre pe teren, la meciul de Liga 1 cu Pandurii. Relaţia dintre managerul Răchită şi antrenorul Mulţescu este extrem de tensionată

Ţinute bine ascunse pentru a nu afecta tentativele de salvare de la retrogradare ale Petrolului, multe din problemele interne ale clubului au „răsuflat" după ce lupii şi-au asigurat punctele necesare.

Mai mulţi angajaţi ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti au anunţat că nu mai pot lucra cu managerul Valeriu Răchită, informează cotidianul Telegrama în ediţia de joi. După victoria cu Gaz Metan Mediaş, care a garantat rămânerea echipei în Liga 1, au început să iasă la iveală multe din problemele care până atunci fuseseră ţinute în bucătăria internă, pentru a nu afecta echipa.

Primul care s-a plâns a fost antrenorul Gheorghe Mulţescu, tehnicianul spunând că relaţia sa cu Valeriu Răchită a devenit extrem de tensionată. Voci din cadrul clubului spun că nici noul acţionar de la Petrolul n-ar mai avea o relaţie bună cu managerul, potrivit aceleiaşi surse.

„S-a supărat cine nu vrea să lucreze profesionist. A pornit de la primele pentru meciurile cu Braşov şi Dinamo, dar era vorba despre nişte bonusuri la prime. Mi se pare ciudat ca cineva să spună că jucătorii nu se pot concentra la jocul cu Voinţa dacă nu încasează înainte bonusuri la prime. I-am spus atunci lui Mulţescu să vorbească, de acum, direct cu acţionarii. Eu tot ce am făcut, am făcut în interesul Petrolului, nu ca alţii care au făcut în interesul lor. Care alţii? Nu vreau să vorbesc acum!", a declarat Valeriu Răchită, citat de aceeaşi sursă.

Ieri, lotul Petrolului a făcut deplasarea la Târgu Jiu, pentru meciul cu Pandurii, programat astăzi. Din delegaţia lupilor nu fac parte, pe lângă Younes, care este accidentat, nici Zerka, Boudjemaa, Ben Djemia, Mustivar, Mihai Tudor şi Buhuşi. Toţi au anunţat că nu pot evolua deoarece au probleme medicale, însă surse din cadrul clubului susţin că este vorba despre un protest al jucătorilor străini, în special cei de „limbă franceză" la adresa antrenorului Gheorghe Mulţescu.

Pentru a aplana conflictul, Mulţescu a declarat că jucătorii respectivi nu au protestat, ci au fost de acord să fie odihniţi, după o serie intensă de meciuri din trei în trei zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite