Revelion alături de Iris în Ploieşti. Petrecerea în aer liber costă peste 160.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile promit o petrecere de zile mari în centru pentru a întâmpina noul an. Pentru organizarea spectacolului, la care sunt aşteptate şi alte nume mari ale muzicii româneşti, edilii vor cheltui aproape 170.000 de lei.

Autorităţile locale nu au făcut rabat, deşi este criză economică, şi vor plăti pentru spectacolul în aer liber la fel ca anul trecut, respectiv 150.000 de lei, pentru amenajarea scenei şi pentru onorariile cântăreţilor.

La această sumă se adaugă aproximativ 16.000 de lei pentru focurile de artificii, de la miezul nopţii.

„Am încercat pe cât posibil să nu cheltuim mai mulţi bani ca anul trecut, dar nici să avem un Revelion sărăcăcios. Ne vom bucura de concerte ale unor formaţii muzicale cu priză la public. Vrem să aducem pe Hara, Heaven, Connect-R. Vom avea şi câteva ansambluri de muzică populară, dansuri şi concursuri. Purtăm negocieri cu trupa Iris, care cel mai probabil va concerta după miezul nopţii în centru. Depinde ce onorariu vor percepe", a  declarat Daniela Constantin, şefa compartimentului Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Ploieşti.

Circulaţia rutieră, restricţionată

Cei care vor alege să petreacă noaptea dintre ani în centrul municipiului vor putea cumpăra vin fiert de la chioşcurile amplasate în zonă.

„Cred că trebuie să fie mai chibzuiţi cu banul public şi să cheme mai puţine formaţii, pentru că sunt sigur că cei mai mulţi bani vor ajunge în buzunarele cântăreţilor", a spus Mircea Dulău, un ploieştean de 49 de ani, care intenţionează să petreacă Revelionul în stradă împreună cu familia şi prietenii.

Circulaţia autovehiculelor va fi oprită timp de patru ore, cât durează spectacolul, pe Bulevardul Republicii, pe tronsonul cuprins între Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul şi intersecţia de lângă Parcul Nichita Stănescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite