Ploieşti: Valentin Dinu se va întoarce la spălătoria de maşini dacă nu va primi o ofertă până la 1 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu a luat marele premiu de 120.000 de euro, ploieşteanul Valentin Dinu a fost extrem de fericit că a ajuns în primii trei finalişti ai concursului.

Povestea spălătorului de maşini din Ploieşti, înzestrat cu o voce de aur, nu i-a lăsat indiferenţi pe telespectatorii care şi-au votat favoriţii la „Românii au talent".

Prestaţia excepţională din marea finală a emisiunii l-a propulsat în primii trei cei mai votaţi concurenţi, alături de Narcis Iustin Nanău şi Adrian Ţuţu. „Am sperat până în ultimul moment că eu sunt marele câştigător, dar nu m-a întristat rezultatul. Sunt foarte mândru şi extrem de fericit că am ajuns până aici", ne-a spus Valentin Dinu.

CITIŢI ŞI:

Valentin Dinu avea o cotă de 2,25 să câştige concursul

Viitorul lui este muzica

Planurile de viitor se îndreaptă acum în special către muzică. „Vreau să-mi fac o trupă cu care să cânt doar muzică live şi să-mi lansez un album, dar să urmez şi o şcoală de canto", ne-a mai spus ploieşteanul.

Cât priveşte invitaţia Andrei de a realiza împreună un duet, Valentin spune că a fost foarte onorat şi mândru că i s-a propus aşa ceva. „Eram atât de fericit încât nici nu ştiam ce să spun".

Cât priveşte o previziune din preselecţii a lui Andi Moisescu că nu se va mai întoarce la spălătoria de maşini unde lucrează, Valentin pare să fie de aceeaşi părere. „Deocamdată, am concediu până la 1 mai şi, dacă nu primesc o altă ofertă, trebuie să mă întorc, ca să-mi susţin financiar familia. Dar cred că voi primi...", ne-a spus misterios tânărul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite