Regal de dans la Ploieşti. Bursucu, în juriul festivalului „Everybody dance with us“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Everybody dance with us" este invitaţia lansată de studenţii din Ploieşti pentru toţi iubitorii dansului din oraş.

La festival participă cele mai tari trupe de profil, evaluate de specialişti în domeniu - ca un exemplu, Bursucu, coregraf la „Dansez pentru tine" va fi preşedintele juriului. Astfel, în zilele de 25 şi 26 mai se desfăşoară la sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor cea de-a VI-a ediţie a concursului naţional studenţesc de dans „Everybody dance with us", manifestare inclusă în „Festivalul Culturii şi artei studenţeşti".

Programul din acest an va avea patru secţiuni - formaţii, grupuri, duet şi individual şi şapte genuri - modern, caracter, show-revue, street dance, inedit, contemporan şi dans comic.

Nu mai puţin de 12 trupe din Ploieşti, Iaşi, Braşov, Cluj, Bucureşti, Sibiu, Petroşani sau Alba Iulia îşi vor disputa cele titluri precum cel mai bun dansator şi cea bună dansatoare, cea mai bună coregrafie, trofeul concursului sau premiul de popularitate.

Concursul se desfăşoară în fiecare dintre cele două zile de festival cu începere de la ora 18.00, în ultima zi fiind programat şi un spectacol de gală. Intrarea este liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite