Reduceri la biletele CFR pentru cei care merg în weekend pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Începând cu data de 12 octombrie, pentru călătoria în weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur, se vor acorda reduceri între 31% și 56%.

Reducerile menţionate se vor aplica numai la tariful de transport integral și la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a şi nu se vor cumula cu alte discount-uri acordate (excepţie este reducerea de 5% la cumpărarea online).

Astfel, în loc să plătiți 13 lei pentru un bilet întreg între Sinaia și Brașov, în weekend puteți călători cu doar 9 lei, iar pentru copii între 5 și 10 ani, plătiți 4,5 în loc de 6,5 lei.

Mai multe tarife sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

Pentru perioada de week-end, tariful de rezervare a locului (de 3,3 lei) este opţional pentru toate tipurile de legitimaţii, iar la cumpărarea online, acesta se achită automat.

Posesorii de abonamente lunare / saptămânale, cartea VSD, biletelele de week-end cumpărate la tarif tren Regio sunt valabile la trenurile InterRegio pe rutele meţionate, doar cu plata integrală a diferenţelor tarifare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite