„Recoltă“ de șoferi beți, în Prahova, după Sfânta Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
28 de șoferi au rămas fără carnet, în numai 3 ore. Foto Adevărul Ploiești
28 de șoferi au rămas fără carnet, în numai 3 ore. Foto Adevărul Ploiești

O acțiune fulger desfășurată cu noaptea în cap de polițiștii din Prahova, a dus, în numai 3 ore, la suspendarea a 28 de permise de conducere.

Activităţile au fost extinse în tot județul, iar poliţiştii au acţionat în principal pentru depistarea conducătorilor auto care se deplasează cu autoturisme pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

În numai 3 ore, efectivele angrenate în activităţi au ridicat în vederea suspendării 28 de premise de conducere numai pentru conducerea unor autovehicule de către persoane care au consumat băuturi alcoolice.

Și în timpul zilei de joi au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, au fost retrase 2 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 12 permise de conducere.

Acţiuni de acest gen au avut loc şi marţi, când lucrători din cadrul Serviciului Rutier împreună cu reprezentanţii R.A.R. Prahova au organizat si executat acţiuni gen filtru.

În urma activităţilor de control, marţi au fost aplicate 35 de sancţiuni  contravenţionale pentru abateri constatate la regimul circulaţiei rutiere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite