VIDEO Razii și percheziții de amploare în cartierul Mimiu, din Ploiești UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de polițiști au descins, joi dimineață, la 24 de domicilii din Ploiești, în căutarea mai multor hoți din societăți comerciale și din mașini. Întreg cartierul Mimiu a fost blocat, iar 30 de suspecți au fost duși la Poliție pentru audieri.

ORA 11.48

Peste 200 de poliţişti au descins joi dimineață la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt din auto, societăţi comerciale şi tâlhării, fiind vizate şi persoanele urmărite, care se sustrag cercetărilor.

Pe timpul percheziţiilor efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, poliţiştii au blocat căile de acces în cartierul ploieştean „Mimiu", percheziţiile vizând 24 de locuinţe ale suspecţilor.

În urma activităţilor desfăşurate, în locuinţele percheziţionate au fost găsite bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, cu precădere bunuri electronice şi electrocasnice: televizoare LCD, laptop-uri, ceasuri, cuptoare cu microunde, arme albe etc.

La sediul Poliţiei au fost conduşi pentru cercetări 30 de suspecţi, activităţile de cercetare fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

ORA 8.00

Autoritățile desfășoară și o razie și au instituit mai multe fitre. Polițiștii au blocat un întreg cartier și au descins în 24 de locuințe în căutarea hoților.

„În urma percheziţiilor au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi, cu precădere produse electronice şi electrocasnice. Faptele au fost comise în locuinţe şi sedii de firme din Ploieşti şi din împrejurimi", a declarat inspectorul Dan Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova. Poliţiştii au găsit la percheziţii, printre altele, mai multe laptopuri şi televizoare de ultimă generaţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite