882 de mașini au fost verificate într-o razie pe DN1, în Prahova UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul Ploiești
Foto arhivă Adevărul Ploiești

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfăşurat joi, între orele 13.00 și 15.00, o acţiune cu forţe mărite pe DN1, în zona Paralela 45. 882 de mașini și peste 1.000 de persoane au fost verificate.

UPDATE ORA 19.20

Alături de 50 de poliţişti, au fost cooptaţi specialişti din cadrul altor instituţii: R.A.R., I.S.C.T.R., Direcţiei de Operaţiuni Vamale, O.P.C., I.T.M. și Garda de Mediu.

Oamenii legii au acţionat pe D.N. 1, în zona km. 80+500 m, la intersecţia D.N. 1 cu D.J. 720. Au fost constituite filtre rutiere cu scoaterea autovehiculelor în afara părţii carosabile, într-o zonă delimitată cu mijloace de semnalizare rutieră, fără a se bloca circulaţia pe sensul de deplasare Câmpina - Ploieşti, iar aparatele radar au fost dispuse în amonte, acestea acţionând în cascadă.

Poliţiştii au oprit şi verificat 882 de autovehicule şi au legitimat 1.148 de persoane, totodată fiind aplicate 214 sancţiuni contravenţionale.

Totodată, pentru neregulile constatate a fost dispusă imobilizarea a două autovehicule (pentru lipsa asigurării R.C.A.), a fost reţinut un permis de conducere, au fost retrase două seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare şi a fost constatată săvârşirea unei infracţiuni.

Astfel, G. Ludovic, din Cluj Napoca, a fost depistat în timp ce conducea pe D.N. 1, în afara localităţii Băicoi, un autoturism care nu avea drept de circulaţie în România.

UPDATE ORA 14.40

50 de polițiști, dar și reprezentanți de la RAR, Inspectoratul de Control al Traficului, OPC și Garda de Mediu verifică starea mașinilor, precum și legalitatea transporturilor de mărfuri și persoane care vin dinspre Câmpina spre Ploiești.

Autoturismele sunt trase pe dreapta, într-un spațiu special amenajat, în apropierea localității prahovene Băicoi.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Prahova, au fost aplicate deja amenzi. Acțiunea va mai dura cel puțin până la ora 15.30.

ORA 14.00

În control sunt implicate mai multe instituții care verifică toate autovehiculele.

Traficul va fi blocat total pe sensul de coborâre de pe Valea Prahovei.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite