Razie de borfaşi şi prostituate în Gara de Sud din Ploieşti FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalagii, beţivii, câteva fete suspectate că ar practica prostituţia, dar şi hoţii de buzunare au fost săltaţi de către poliţişti şi jandarmi, din zona Gării de Sud din Ploieşti.

În urma numeroaselor sesizări ale călătorilor care s-au declarat deranjaţi de tot felul de indivizi dubioşi, polițiștii Serviciului Judeţean Transporturi Prahova au organizat o razie în încercarea de a mai stăvili fenomenul infracţionalităţii renumit în zonă.

Acțiunea a început oarecum cu stângul, deoarece jandarmii şi-au făcut apariţia cu întârziere, după 30 de minute de la începerea raziei. Şi asta deşi prezenţa acestora a fost solicitată de către poliţiştii de la Transporturi cu mult timp înainte, aşa cum se obişnuieşte în asemenea operațiuni.

image

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA RAZIA POLITIŞTILOR

În acţiune au fost mobilizaţi 20 de oameni ai legii care au verificat zeci de persoane suspecte de a fi practicat prostituţia, ori care sunt cunoscute cu „îndeletniciri" precum furtul din buzunare de bagaje sau de fier din zona căilor ferate. Nu au scăpat nici beţivii şi scandalagii din zona peroanelor.

Mai multe amănunte despre acest subiect aflaţi mâine din Adevărul ediţia de Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite