Răchită anunţă schimbări după Petrolul - Vaslui 1-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buhuşi (galben) a deschis scorul cu un eurogol Foto: fcpetrolul.ro
Buhuşi (galben) a deschis scorul cu un eurogol Foto: fcpetrolul.ro

Două goluri de generic au decis, duminică seară, soarta disputei dintre Petrolul şi Vaslui. După ce Buhuşi a deschis scorul cu un şut puternic din afara careului, Stanciu a reuşit, într-un mod asemănător, să puncteze pentru oaspeţi şi să-l determine pe Vivi Răchită să anunţe noi schimbări

Petrolul a început, contra Vasluiului, cu o echipă mult schimbată faţă de tur, în care şi-au găsit loc Gritti, Bikana, Ben Djemia, Mustivar, Boudjemaa şi Dina şi a lovit norocos în minutul 17, la un şut superb expediat de Buhuşi din afara careului advers, lateral stânga. Tânărul mijlocaş petrolist pare să se specializeze în goluri de senzaţie de la distanţă, execuţia rivalizând cu şutul din meciul de Cupă cu Astra. Faza de la care a plecat golul a stârnit, însă, un scandal monstru în tabăra oaspeţilor şi un gest aproape istoric din partea finanţatorului Adrian Porumboiu, care a intrat în direct la TV încă din timpul meciului pentru a critica brigada condusă de Haţegan.

Vasluiul a egalat din penalty, în minutul 63. Wesley a transformat, după un fault la marginea careului comis de tânărul fundaş Bikana asupra lui Milanov. Golul victoriei a venit în minutul 88, după un şut de toată drumuseţea reuşit de Stanciu, jucător intrat la pauză în locul lui Costin.

Înfrângerea l-a făcut pe managerul Petrolului să anunţă schimbări în primul 11. „A fost un meci pe care, după cum se desfăşurase prima repriză, nu credeam că putem să-l pierdem. Totul s-a schimbat de la acel penalti, dar până când nu văd reluarea nu pot să mă pronunţ dacă a fost sau nu, iar mai apoi am pierdut după un gol foarte frumos al Vasluiului, marcat în minutul 88. Păcat că n-am reuşit să obţinem măcar un punct, iar după acest rezultat ne afundăm şi mai rău în clasament. Jucătorii mei au fost fricoşi în a doua repriză, dar nu înţeleg de ce. Cei care au dezamăgit azi vor sta în tribună la meciul cu Rapid. Pe Borza l-am introdus pentru că este un jucător de execuţie şi de viteză, dar a greşit toate mingile şi din această cauză m-am văzut nevoit să-l schimb după douăzeci de minute. Trebuie să-i mobilizez pe băieţi până la meciul cu Rapid, este foarte important să nu pierdem“, a declarat, după meci, Valeriu Răchită.

Petrolul Ploieşti - FC Vaslui 1-2 (1-0

Marcatori: Buhuşi (17) / Wesley (63 pen.), Stanciu (88)

Petrolul: Gritti - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, Negru - Opriţa, Boudjemaa (70 Dumitru), Buhuşi - Dina (58 Borza, 78 Roman). Manager: Valeriu Răchită.

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - Adailton, R. Costin (46 Stanciu), N'Doye, Sânmărtean - Wesley, Temwanjera. Antrenor: Augusto Inacio.

Cartonaşe galbene: Negru, Bikana, Străuţ / N'Doye, Milanov

Au arbitrat: Ovidiu Haţeganu - Octavian Şovre şi Florin Păunescu. Observatori: Paul Mincu şi Ioan Mureşan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite