Răchită vrea să-l aducă pe Paraschiv la Petrolul Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paraschiv este dorit înapoi la Petrolul foto: agerpres
Paraschiv este dorit înapoi la Petrolul foto: agerpres

Managerul clubului ploieştean de fotbal a confirmat interesul pentru căpitanul Oţelului, Gabi Paraschiv. La 33 de ani, mijlocaşul ofensiv al campioanei s-ar putea întoarce la Ploieşti

Fotbalistul de 33 de ani originar din Moreni este unul dintre cei mai respectaţi jucători în acest moment în Liga 1, iar Răchită a recunoscut oficial că este foarte interesat de aducerea lui Gabi Paraschiv la Petrolul. Şi asta mai ales că lotul şi-aşa subţire al „lupilor galbeni“ s-a subţiat şi mai tare în ultimele zile, prin plecarea lui Bornescu şi rezilierile de contracte pentru Mitea şi Radu Barbu. În aceste condiţii, revenirea mijlocaşului ofensiv de la Oţelul Galaţi este o soluţie care a stârnit deja reacţii pozitive în rândul fanilor.

Sunt mai mulţi jucători pe care îi doresc la echipă, iar unul dintre ei este şi Gabi Paraschiv. Dacă el va dori să revină acasă noi îl aşteptăm cu braţele deschise şi în momentul când se va lăsa de fotbal îi vom propune şi o funcţie în club“, a declarat Valeriu Răchită la Radio GSP.

„Cu Mitea am reziliat contractul de acum trei săptămîni. Sper să nu se lase de fotbal, eu zic că mai are şanse să iasă din acest impas. Este tânăr, fotbal ştie, îmi pare rău că nu am reuşit să îl fac eu să evolueze din nou la adevărata lui valoare. Ne vom reuni pe 5-6 ianuarie, vom sta câteva zile la Ploieşti pentru readaptare la efort şi testele medicale, apoi vom merge la Predeal în perioada 9-21 ianuarie pentru un cantonament de acumulare fizică, iar după aceeea pe 26-27 ianuarie vom pleca în Antalya 15 -16 zile", a mai spus managerul Petrolului la Radio GSP.

Paraschiv a jucat pentru Petrolul în perioada 2001-2005, cu o pauză de aun an, atât în Divizia A cât şi în liga secundă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite